Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727492341

Liga 727492341 Información oficial sobre el partido 727492341 en Hattrick

04.05.2024 18:45:00

Otel Galati Alineación oficial del equipo 'Otel Galati' en el partido 3 - 1 Shilling IK Alineación oficial del equipo 'Shilling IK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Otel Galati Alineación oficial del equipo 'Otel Galati' en el partido 2 - 1 Shilling IK Alineación oficial del equipo 'Shilling IK' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,7 % 1,2 % 13,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Otel Galati

Goles Goles

  • 124 Minuto 31 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 31 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Cristian-Ştefan Junghiatu llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 109 Minuto 57 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Marian Horotan es va complicar la vida al minut 57 intentant esquivar Trym Larsen en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Shilling, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 els aficionats van embogir quan en David Casajuana va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Galati.
  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 76 minuts quan Mihai Gaia va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 1 per a Galati.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Galati va estar a punt de posar-se per davant al minut 22 però Eberhard Gössling va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 50 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Mihai Gaia, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Filip Jugrin es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Shilling IK

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Oliver Johansen que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Trym Larsen al minut 33 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Gustav Reed quasi aconsegueix empatar per Shilling al minut 49, però Robert Comăniţă va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Shilling va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Jan Skjervold es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Trym Larsen ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 75 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Dimitar Peshev va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.