Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727478082

Liga 727478082 Información oficial sobre el partido 727478082 en Hattrick

27.04.2024 18:45:00

Asyut United Alineación oficial del equipo 'Asyut United' en el partido 0 - 8 Lacoste Haifa Alineación oficial del equipo 'Lacoste Haifa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Asyut United Alineación oficial del equipo 'Asyut United' en el partido 0 - 4 Lacoste Haifa Alineación oficial del equipo 'Lacoste Haifa' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asyut United

Lacoste Haifa

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Lacoste va ser finalitzada des de l'esquerra per Björn-Hergen Behnisch al minut 7. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 105 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Chananiel Veber va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Maor Yakhin va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Lacoste posava el marcador 0 a 2.
  • 182 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 18 de partit va donar a Lacoste l'avantatge per 0 - 3. Kjell Nordli en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 23 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 23, Lacoste va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Yitzhak Devillard.
  • 183 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al minut 25, un xut de Achraf Daih des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al 47 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Lacoste augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Kjell Nordli es rifés el porter i marqués el 0 - 6.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al minut 53, Lacoste va augmentar el seu avantatge a 0 - 7, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Kjell Nordli, amb un xut sec des de la dreta.
  • 184 Minuto 64 (Gol de penalti): Passaven 64 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Björn-Hergen Behnisch va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14 de partit, Casper Bak va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Björn-Hergen Behnisch de Lacoste amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.