Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727477316

Liga 727477316 Información oficial sobre el partido 727477316 en Hattrick

04.05.2024 18:45:00

POR FIN F.C. Alineación oficial del equipo 'POR FIN F.C.' en el partido 6 - 1 Questionable Morels Alineación oficial del equipo 'Questionable Morels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
POR FIN F.C. Alineación oficial del equipo 'POR FIN F.C.' en el partido 7 - 0 Questionable Morels Alineación oficial del equipo 'Questionable Morels' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

POR FIN F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Passats 23 minuts, Bitor Suñer, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. F.C. es posava per davant!
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ròmul Bellver es va introduir dins la defensa central al minut 25, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): En Ròmul Bellver de F.C. va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): Grazian Aregoitia va incrementar l'avantatge de F.C. amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): F.C. va aconseguir el 5 - 1 quan Antonio Pérez del Río va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): El 6 - 1 va pujar al marcador quan F.C. va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Adolfo Yotún des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sergio Ciscar! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Questionable Morels

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Nathan McVey va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Questionable, Neil Seaman, que va marcar, sense saber com, el 3 - 1.