Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727477315

Liga 727477315 Información oficial sobre el partido 727477315 en Hattrick

04.05.2024 18:45:00

Thessalia Argonauts Alineación oficial del equipo 'Thessalia Argonauts' en el partido 2 - 1 Kelantan Miners Alineación oficial del equipo 'Kelantan Miners' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Thessalia Argonauts Alineación oficial del equipo 'Thessalia Argonauts' en el partido 2 - 0 Kelantan Miners Alineación oficial del equipo 'Kelantan Miners' en el partido
Tiene un resultado normal 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Thessalia Argonauts

Goles Goles

  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Corria el minut 40 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Yiorgos Paraschakis, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 124 Minuto 81 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 81 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Nikos Genitsaris. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Thessalia va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Yiorgos Paraschakis va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Razin Hazim.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25, Andreas Karagkoutis arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 es va veure una gran oportunitat per a Thessalia per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Andreas Karagkoutis, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Kelantan Miners

Goles Goles

  • 163 Minuto 55 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 55 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Jamil Hamas marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Kelantan, l'equip va recuperar la pilota al minut 64 i va contraatacar. En Bahruddin Mohd Jehan va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 239 Minuto 80 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Jamil Hamas va deixar a Apollonas Spiliotopoulos assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bahruddin Mohd Jehan de Kelantan es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.