Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727454570

Liga 727454570 Información oficial sobre el partido 727454570 en Hattrick

04.05.2024 18:30:00

your father Alineación oficial del equipo 'your father' en el partido 0 - 5 FC EAGLAS MINSK Alineación oficial del equipo 'FC EAGLAS MINSK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
your father Alineación oficial del equipo 'your father' en el partido 0 - 7 FC EAGLAS MINSK Alineación oficial del equipo 'FC EAGLAS MINSK' en el partido
Tiene un resultado normal 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

your father

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sotos Soulios va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Kazimir Alizar va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de father va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Kostas Papayiannis, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Aristofanis Kagiadakis de father va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC EAGLAS MINSK

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a EAGLAS prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Dániel Bitter.
  • 182 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Evandro Trapanese, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Al 66 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a EAGLAS augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Sylvain Bion es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 69 de partit va donar a EAGLAS l'avantatge per 0 - 4. Dániel Bitter en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, Evandro Trapanese va augmentar l'avantatge de EAGLAS a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): EAGLAS va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ieremias Mpatakos va desviar el xut final de Gernot Glindhorn després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 280 Minuto 36 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Dániel Bitter al minut 36.
  • 280 Minuto 39 (Ocasión de falta): Ieremias Mpatakos va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Dániel Bitter que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Dániel Bitter de EAGLAS va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 89 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.