Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727452161

Liga 727452161 Información oficial sobre el partido 727452161 en Hattrick

11.05.2024 18:30:00

Virbac Utd Alineación oficial del equipo 'Virbac Utd' en el partido 3 - 3 Sirio Lake NE Alineación oficial del equipo 'Sirio Lake NE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Virbac Utd Alineación oficial del equipo 'Virbac Utd' en el partido 7 - 1 Sirio Lake NE Alineación oficial del equipo 'Sirio Lake NE' en el partido
Es un cenizo 6.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Virbac Utd

Goles Goles

  • 102 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Als 47 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Virbac va acabar amb la pilota als peus de Kasemsak Nathong que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 3.
  • 102 Minuto 51 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 51 de partit i el marcador es posà 2 - 3 quan en Erwin von der Osten, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Virbac a l'empat.
  • 116 Minuto 89 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Erwin von der Osten sempre és una garantia. Al minut 89, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Nils Aßmussen marcar el 3 - 3 per al Virbac.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 16 minuts, en Nils Aßmussen no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Virbac per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 90, quan Nils Aßmussen va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cemil Canbay de Virbac va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 47 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): Com d'altres vegades, en Kasemsak Nathong va ser un jugador clau. Sempre estava involucrat en l'atac, en la defensa, o en el que calgués.

Sirio Lake NE

Goles Goles

  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 12, Paolo Lanteri va pentinar un córner cap al segon pal que Claude Wachtel va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 184 Minuto 34 (Gol de penalti): Al minut 34 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Sirio, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Hilbert Burgemeester va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 180 Minuto 35 (Gol de falta): Hilbert Burgemeester va incrementar l'avantatge a 0 - 3 per a Sirio gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Jussi Jukkola quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Mihai Vlaicu, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Giuseppe Rada es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.