Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727449645

Liga 727449645 Información oficial sobre el partido 727449645 en Hattrick

20.04.2024 18:30:00

Fc Tatran Petržalka Alineación oficial del equipo 'Fc Tatran Petržalka' en el partido 3 - 2 NK Riddler Alineación oficial del equipo 'NK Riddler' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fc Tatran Petržalka Alineación oficial del equipo 'Fc Tatran Petržalka' en el partido 1 - 2 NK Riddler Alineación oficial del equipo 'NK Riddler' en el partido
Tiene suerte 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,0 % 6,4 % 72,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Tatran Petržalka

Goles Goles

  • 106 Minuto 22 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 22 minuts, František Fanta va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 1.
  • 108 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 2 - 2 s'ha de veure repetit: en Victor Sundberg de Petržalka va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en František Fanta, que no va perdonar.
  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): Marcel Popazu va donar a Petržalka un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Petržalka va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 12 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Lubomysł Miś ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Petržalka va anar a parar a la dreta de l'atac on en Salva Gordoncillo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Petržalka va estar a punt de posar-se per davant al minut 48 però Salva Gordoncillo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 215 Minuto 59 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Mario Porro quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Victor Sundberg de Petržalka la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

NK Riddler

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 20, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Bine Vrbnjak es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): En Toni Matulina donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 27 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52 de partit, Miro Perdec quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, un refús desafortunat de Stanislav Poslední, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jernej Koretič no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Riddler van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 77, però el xut de Niko Plut des de l'esquerra va sortir desviat.