Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727448240

Liga 727448240 Información oficial sobre el partido 727448240 en Hattrick

11.05.2024 18:30:00

Unión General Pinedo Alineación oficial del equipo 'Unión General Pinedo' en el partido 1 - 1 Markov Popstars Alineación oficial del equipo 'Markov Popstars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Unión General Pinedo Alineación oficial del equipo 'Unión General Pinedo' en el partido 1 - 1 Markov Popstars Alineación oficial del equipo 'Markov Popstars' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,3 % 22,3 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unión General Pinedo

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 2 gràcies a la jugada de Jerónimo Briñez, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Erasmo Navas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Pinedo van sortir al contraatac al minut 66, però Gudmund Wamsler va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Markov Popstars

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 29, el Popstars va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Martin Fulcherberguer, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 67 (Ocasión de penalti): Al minut 67, Iiro Kotamaa de Popstars va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 8, Alan Gabriel Abreu de Sá de Popstars va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gilmar Leiva de Popstars va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En André Pedro Braúnas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.