Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727447027

Liga 727447027 Información oficial sobre el partido 727447027 en Hattrick

11.05.2024 18:30:00

Maxipedi Alineación oficial del equipo 'Maxipedi' en el partido 6 - 1 Pelkiu seniai Alineación oficial del equipo 'Pelkiu seniai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
Maxipedi Alineación oficial del equipo 'Maxipedi' en el partido 10 - 1 Pelkiu seniai Alineación oficial del equipo 'Pelkiu seniai' en el partido
Es un cenizo 9.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maxipedi

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Corria el minut 7 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Paweł Chomont, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 38 gràcies a la jugada de Manu Leddy, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. 亮太 (Ryota) 上山 (Kamiyama) es va introduir dins la defensa central al minut 40, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que 亮太 (Ryota) 上山 (Kamiyama) va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 80, el Maxipedi va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Manu Leddy, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 5 - 1.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Maxipedi va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Cory Peterson va poder fer el 6 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El Maxipedi ho intentava per la dreta per mitjà de Cory Peterson, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 209 Minuto 85 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de 亮太 (Ryota) 上山 (Kamiyama) van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Liubartas Mišenis a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Sondai Matlou s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Pelkiu seniai

Goles Goles

  • 160 Minuto 36 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Skaistuolis Muningis va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 36: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26 Donatas Barisius va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Bertrand Stewart va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.