Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727441995

Liga 727441995 Información oficial sobre el partido 727441995 en Hattrick

11.05.2024 18:15:00

FC Red Goblins Alineación oficial del equipo 'FC Red Goblins' en el partido 1 - 1 Rasta Vechta Alineación oficial del equipo 'Rasta Vechta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Red Goblins Alineación oficial del equipo 'FC Red Goblins' en el partido 2 - 1 Rasta Vechta Alineación oficial del equipo 'Rasta Vechta' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,2 % 12,5 % 24,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Red Goblins

Goles Goles

  • 113 Minuto 57 (Gol por la derecha): Després de 57 minuts de partit, Tino Klitgaard igualava per Goblins en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Devanir Portugal va estar a punt d'avançar els locals al minut 6 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Palle Seiser va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Goblins per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 25, quan Hans-Toni Hingst va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Goblins van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 29, però el xut de Dominick Desmadryl des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 es va veure una gran oportunitat per a Goblins per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Hans-Toni Hingst, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Rasta Vechta

Goles Goles

  • 171 Minuto 54 (Gol por el centro): En Philipp Hani donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 54 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Es duien 28 minuts de partit jugats quan Helmut Muschler va estar a punt de posar per davant a Vechta amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alex Diepelt va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mirco Grabbe va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Vechta va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 58, quan Ulrich Gallas va quedar-se sol davant el porter Alex Diepelt, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Michael Strohmer de Vechta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Ulrich Gallas de Vechta va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 24 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24 del partit, Michael Strohmer de l'equip Vechta, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.