Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727439531

Liga 727439531 Información oficial sobre el partido 727439531 en Hattrick

11.05.2024 18:15:00

Rot-Weiss Ahrem Alineación oficial del equipo 'Rot-Weiss Ahrem' en el partido 1 - 3 BSV SW Rehden Alineación oficial del equipo 'BSV SW Rehden' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rot-Weiss Ahrem Alineación oficial del equipo 'Rot-Weiss Ahrem' en el partido 2 - 1 BSV SW Rehden Alineación oficial del equipo 'BSV SW Rehden' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rot-Weiss Ahrem

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Passats 22 minuts, Dennis Schleussner, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. RWA es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Dennis Schleussner va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de RWA se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Francesco Lione una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 28, però una magnífica aturada de Martin Weck va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Sigmund Lütgen del RWA ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Santiago Valdés no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): RWA va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Dennis Schleussner va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 66, Francesco Lione de RWA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

BSV SW Rehden

Goles Goles

  • 186 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Rehden va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Matti Sellin, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 1.
  • 173 Minuto 69 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Daniel Bülles va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Domenik Zedtwitz de Rehden va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Vincent Koepsel va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Till Schallgruber, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 262 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27 Arndt van Bonn va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Till Schallgruber va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Reginald Franken va entorpir al marcador d'en Daniel Bülles per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Horst Bian de Rehden la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paul-Christian Gilger de Rehden amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.