Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727437049

Liga 727437049 Información oficial sobre el partido 727437049 en Hattrick

20.04.2024 18:30:00

SC Patator Alineación oficial del equipo 'SC Patator' en el partido 3 - 2 KS Bartkowice Alineación oficial del equipo 'KS Bartkowice' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
SC Patator Alineación oficial del equipo 'SC Patator' en el partido 4 - 1 KS Bartkowice Alineación oficial del equipo 'KS Bartkowice' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SC Patator

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Patator, atacant per l'esquerra al minut 20, va aprofitar el magnífic llançament de Stefan Gotzev per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 119 Minuto 80 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Stefan Gotzev sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Elliot Reaver que, efectivament, va fer pujar el 2 - 2!
  • 123 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 84 gràcies a la jugada de Gwendal Bécart, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gwendal Bécart de Patator va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 85 quan Elliot Reaver de Patator gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Valerio Menon, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Jacques Le Bohec de Patator va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

KS Bartkowice

Goles Goles

  • 163 Minuto 32 (Gol por la derecha): El jugador visitant Agostino Muggiasca va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 32 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 56 (Gol por el centro): En Vasil Rangelov donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 56 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Bartkowice va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Georgiy Vysochin va desviar el xut final de Vasil Rangelov després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Salah Dolmi quasi aconsegueix empatar per Bartkowice al minut 25, però Georgiy Vysochin va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): El Bartkowice creava perill des de la dreta al minut 27, però en Georgiy Vysochin, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Vasil Rangelov desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Bartkowice van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 31 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Şahin Porsuk, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, un refús desafortunat de Georgiy Vysochin, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Thorsten Bergsteiner no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.