Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727434644

Liga 727434644 Información oficial sobre el partido 727434644 en Hattrick

11.05.2024 18:15:00

Paloma Erdbeerbrücke Alineación oficial del equipo 'Paloma Erdbeerbrücke' en el partido 6 - 1 1.Fc HeimBall Alineación oficial del equipo '1.Fc HeimBall' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Paloma Erdbeerbrücke Alineación oficial del equipo 'Paloma Erdbeerbrücke' en el partido 5 - 0 1.Fc HeimBall Alineación oficial del equipo '1.Fc HeimBall' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paloma Erdbeerbrücke

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Erdbeerbrücke va ser Klaus Hungen.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Erdbeerbrücke va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Klaus Hungen progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 137 Minuto 55 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Theobald Bregar la va convertir en gol amb un remat de cap en Tim Sindelfingen tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 55 el marcador es va actualitzar: 3 - 1.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Erdbeerbrücke va aconseguir el 4 - 1 quan Hermann Kreuzberg va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Hermann Kreuzberg va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Erdbeerbrücke a 6 - 1. Theobald Bregar va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 36 quan Rodger Proksch de Erdbeerbrücke gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Niklas Mühlhaus va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rodger Proksch. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El Erdbeerbrücke ho intentava per la dreta per mitjà de Tim Sindelfingen, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rodger Proksch.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Philipp Feurstein de Erdbeerbrücke va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

1.Fc HeimBall

Goles Goles

  • 153 Minuto 44 (Gol por la derecha): HeimBall van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 44 quan Kevin Eiche sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Heinz Chandra de HeimBall es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.