Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727434413

Liga 727434413 Información oficial sobre el partido 727434413 en Hattrick

04.05.2024 18:30:00

Berder Wremen Alineación oficial del equipo 'Berder Wremen' en el partido 1 - 2 EL Grande Groen Alineación oficial del equipo 'EL Grande Groen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Berder Wremen Alineación oficial del equipo 'Berder Wremen' en el partido 1 - 1 EL Grande Groen Alineación oficial del equipo 'EL Grande Groen' en el partido
Tiene un resultado normal 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,9 % 34,7 % 28,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Berder Wremen

Goles Goles

  • 111 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7, Juan Luis Orellana va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Şinasi Hanlık hauria d'haver estat gol al minut 57 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Després de 69 minuts, Bernd Krägelow va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Markus Eyerich de Berder la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

EL Grande Groen

Goles Goles

  • 170 Minuto 2 (Gol de falta): David Gavilán va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 2. 0 - 1 per a Grande.
  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Passats 13 minuts de partit, Grande es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Casimiro de Almeida es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 Gianluca Carlo Maggini va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Pavel Cricovan, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Silvià Fontana de Grande va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 73 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Hugo Mendes al minut 89, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.