Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727433388

Liga 727433388 Información oficial sobre el partido 727433388 en Hattrick

11.05.2024 18:30:00

Barbarians Gliwice Alineación oficial del equipo 'Barbarians Gliwice' en el partido 7 - 0 Sääre Athletic II Alineación oficial del equipo 'Sääre Athletic II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Barbarians Gliwice Alineación oficial del equipo 'Barbarians Gliwice' en el partido 7 - 1 Sääre Athletic II Alineación oficial del equipo 'Sääre Athletic II' en el partido
Tiene un resultado normal 6.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barbarians Gliwice

Goles Goles

  • 120 Minuto 9 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Freddie Hudson al minut 9, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Barbarians i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): En Ionuţ Vidican de Barbarians va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Karol Kajetanowicz va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 134 Minuto 47 (Gol de penalti): Freddie Hudson va augmentar la diferència de Barbarians a 4 - 0 des del punt de penal.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan Barbarians va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Daweh Buchanan des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Barbarians pel centre va donar un gran resultat: el gol de Yiorgos Latsis va posar el 6 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 83 minuts, el tirador de faltes del Barbarians va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Olivier Aegler, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 7 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Karol Kajetanowicz una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 20, però una magnífica aturada de Tunnet Hagur va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Olivier Aegler.

Sääre Athletic II

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Athletic va estar a punt d'empatar al 15 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Toomas Oinas que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 252 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Hans Haav ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 253 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Carl Noonan va fer una estirada espectacular al minut 81, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Hans Haav.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Robert Kulyagin va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Carl Noonan.