Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727429652

Liga 727429652 Información oficial sobre el partido 727429652 en Hattrick

11.05.2024 18:30:00

JSG Beuel e.V. Alineación oficial del equipo 'JSG Beuel e.V.' en el partido 3 - 4 Kung Pao Anniversary Alineación oficial del equipo 'Kung Pao Anniversary' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
JSG Beuel e.V. Alineación oficial del equipo 'JSG Beuel e.V.' en el partido 5 - 1 Kung Pao Anniversary Alineación oficial del equipo 'Kung Pao Anniversary' en el partido
Tiene mala suerte 4.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JSG Beuel e.V.

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Arnt Pilsberg va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Beuel, Ingo Gesits, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 101 Minuto 63 (Gol por el centro): Kristopher Schmalensee de Beuel va demostrar les seves habilitats al minut 63 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.
  • 138 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Manuel Reken va anar directament als peus de Ingo Gesits que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Beuel per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 28, quan Ingo Gesits va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 210 Minuto 47 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de David Filler quasi empata el partit al minut 47, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 210 Minuto 64 (Ocasión de falta): En David Filler tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 224 Minuto 77 (Ocasión de penalti): Beuel va gaudir d'un penal a favor al minut 77, però el jugador David Filler va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Ebubekir Sıddık Dayı.

Kung Pao Anniversary

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 en Harun Pekol va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 39, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Harun Pekol es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Arlindo Matias de Anniversary va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 60. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 172 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Passats 80 minuts de partit, Anniversary es va posar per davant amb un 3 - 4 quan Dolbert van Baar es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Dolbert van Baar va marcar al minut 14 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Arlindo Matias ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Arthuro Hirdes que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 270 Minuto 70 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Arlindo Matias al minut 70 semblava entrar, però Paul Kilian va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.