Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727427141

Liga 727427141 Información oficial sobre el partido 727427141 en Hattrick

27.04.2024 18:30:00

Forza Samp Alineación oficial del equipo 'Forza Samp' en el partido 2 - 2 FC KoMu edustus Alineación oficial del equipo 'FC KoMu edustus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Forza Samp Alineación oficial del equipo 'Forza Samp' en el partido 3 - 0 FC KoMu edustus Alineación oficial del equipo 'FC KoMu edustus' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Forza Samp

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 els aficionats van embogir quan en Jani Nurmela va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Forza.
  • 111 Minuto 82 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Edilio Bozzone va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Forza empatava el partit, 2 a 2, al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Jani Nurmela una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 29, però una magnífica aturada de Alexandru-Ionuţ Soare va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Forza va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ricardo Cedrés en un 1 contra 1 amb el porter Alexandru-Ionuţ Soare, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Edilio Bozzone de Forza va intentar batre la porteria rival al minut 72 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

FC KoMu edustus

Goles Goles

  • 137 Minuto 62 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Jussi Tolppola va anar a parar al cap de Otto Lammela que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a edustus el 1 - 1.
  • 143 Minuto 69 (Gol de contra por la derecha): Otto Lammela va marcar al minut 69 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Anargiros Mpitoulas va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Anas Gerab va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 215 Minuto 64 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Anargiros Mpitoulas va rebre molts aplaudiments. Al minut 64 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.