Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727426615

Liga 727426615 Información oficial sobre el partido 727426615 en Hattrick

27.04.2024 18:30:00

Mustvee Maasikasmehed Alineación oficial del equipo 'Mustvee Maasikasmehed' en el partido 2 - 1 Peace for all Alineación oficial del equipo 'Peace for all' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mustvee Maasikasmehed Alineación oficial del equipo 'Mustvee Maasikasmehed' en el partido 2 - 0 Peace for all Alineación oficial del equipo 'Peace for all' en el partido
Tiene un resultado normal 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mustvee Maasikasmehed

Goles Goles

  • 106 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 24 minuts, Noel Pilbo va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 0.
  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): Corria el minut 72 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Emil Dostál, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6 es va veure una gran oportunitat per a Maasikasmehed per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Tomorr Kurtishi, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 240 Minuto 18 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Maasikasmehed sortien al contraatac. La falta llançada per Tjalling Palmen va sortir força alta sense massa perill.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Pellervo Rauhanen va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Peace for all

Goles Goles

  • 164 Minuto 26 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Peace al minut 26. Mark Bazuev va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Pavlo Kosovskyi, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 17 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): Concetto Andò hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Tun Soch havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Gürol Ayrıç va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Renee Rannus, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.