Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727423505

Liga 727423505 Información oficial sobre el partido 727423505 en Hattrick

11.05.2024 18:15:00

KT Westernohe Alineación oficial del equipo 'KT Westernohe' en el partido 0 - 1 ice rotho Alineación oficial del equipo 'ice rotho' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KT Westernohe Alineación oficial del equipo 'KT Westernohe' en el partido 1 - 2 ice rotho Alineación oficial del equipo 'ice rotho' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,2 % 33,9 % 37,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KT Westernohe

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 es va veure una gran oportunitat per a Westernohe per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Luis Santana, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Westernohe per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 54, quan Nicolás Emanuel Pumpido va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Soini Iivonen s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

ice rotho

Goles Goles

  • 172 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Passats 71 minuts de partit, rotho es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Andreas Höse es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): Gregg Weizenbeck quasi marca en una jugada assajada de córner que Gerold Klein-Rogge havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): rotho van sortir al contraatac al minut 42, però Petko Dzhambazov va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Christoph Ludwig-Förster, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 47 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): rotho van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 70, però el xut de Gregg Weizenbeck des de l'esquerra va sortir desviat.