Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727423501

Liga 727423501 Información oficial sobre el partido 727423501 en Hattrick

04.05.2024 18:15:00

ice rotho Alineación oficial del equipo 'ice rotho' en el partido 6 - 1 Eintracht Sachsenhausen Alineación oficial del equipo 'Eintracht Sachsenhausen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
ice rotho Alineación oficial del equipo 'ice rotho' en el partido 9 - 0 Eintracht Sachsenhausen Alineación oficial del equipo 'Eintracht Sachsenhausen' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ice rotho

Goles Goles

  • 124 Minuto 8 (Gol de penalti): rotho va posar-se per davant 1 - 0 al minut 8, quan Emilio Villazán va llançar una pena màxima perfectament.
  • 131 Minuto 12 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Mario Widnig-Holzinger va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Petko Dzhambazov va incrementar l'avantatge de rotho amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 119 Minuto 59 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Emilio Villazán el va rematar Andreas Höse amb un magnífic cop de cap que va suposar el 4 - 1.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): En Gregg Weizenbeck de rotho va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.
  • 134 Minuto 86 (Gol de penalti): Als 86 minuts de joc, els nois de rotho van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Petko Dzhambazov augmentant l'avantatge per als locals: 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 22 (Ocasión de falta): Al minut 22, Emilio Villazán gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 207 Minuto 24 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Mario Widnig-Holzinger va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gerold Klein-Rogge va estar a punt de sentenciar el partit al minut 35, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, Christoph Ludwig-Förster gairebé va marcar per a rotho des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Mario Widnig-Holzinger de rotho va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Emilio Villazán de rotho la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eintracht Sachsenhausen

Goles Goles

  • 154 Minuto 21 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Gerold Wortmann va significar el 2 - 1 al minut 21.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mirco Flett de Sachsenhausen va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.