Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727423187

Liga 727423187 Información oficial sobre el partido 727423187 en Hattrick

04.05.2024 18:30:00

Belgrade Rovers Alineación oficial del equipo 'Belgrade Rovers' en el partido 1 - 4 Marco & Lully Alineación oficial del equipo 'Marco & Lully' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Belgrade Rovers Alineación oficial del equipo 'Belgrade Rovers' en el partido 1 - 6 Marco & Lully Alineación oficial del equipo 'Marco & Lully' en el partido
Tiene un resultado normal 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Belgrade Rovers

Goles Goles

  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Jeremy Ries va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Rovers empatava el partit, 1 a 1, al minut 32.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Kenta Svensson va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aleksandar Gajić de Rovers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Marco & Lully

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Marco prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Gersão 'Hulk' Torres.
  • 106 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 34 i semblava que Marco desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Kurt Schatzinger va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 2 per als visitants.
  • 137 Minuto 56 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 56 en Selim Süha Seyyal va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Lev Koval podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 3 va pujar al marcador.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Lev Koval de Marco l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 66 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5, un refús desafortunat de Gavin Jolley, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Kurt Schatzinger no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Lev Koval de Marco va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 30 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.