Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727422897

Liga 727422897 Información oficial sobre el partido 727422897 en Hattrick

04.05.2024 18:30:00

Stene-Oostende FC Alineación oficial del equipo 'Stene-Oostende FC' en el partido 2 - 4 Makaveli The 'Don' Alineación oficial del equipo 'Makaveli The 'Don'' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Stene-Oostende FC Alineación oficial del equipo 'Stene-Oostende FC' en el partido 0 - 4 Makaveli The 'Don' Alineación oficial del equipo 'Makaveli The 'Don'' en el partido
Tiene suerte 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stene-Oostende FC

Goles Goles

  • 116 Minuto 78 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 78, en Louis Fürbringer del Stene-Oostende va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Raül Granollers que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 4.
  • 102 Minuto 84 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 84 de partit i el marcador es posà 2 - 4 quan en Raül Granollers, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Stene-Oostende a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al 75, Humberto das Neves hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Teemu Niskanen. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 216 Minuto 83 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Camilo Ksavier va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Raül Granollers, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fabio Wienholts de Stene-Oostende va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Malik Lauryssen de Stene-Oostende amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Makaveli The 'Don'

Goles Goles

  • 174 Minuto 9 (Gol de penalti): Makaveli va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Robert Bronowicki va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 190 Minuto 57 (Gol de falta): En Robert Bronowicki conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 0-2
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Robert Bronowicki de Makaveli l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 70 de partit.
  • 135 Minuto 77 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Robert Bronowicki va demostrar la seva experiència quan al minut 77 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 0 - 4. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Antun Hojka va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 280 Minuto 36 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 36 per Robert Bronowicki va anar a parar a la creueta.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Robert Bronowicki es va quedar sol davant del porter, al minut 39. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Marin Dedić va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 56, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.