Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727422879

Liga 727422879 Información oficial sobre el partido 727422879 en Hattrick

06.04.2024 18:30:00

Ajaxpackers Alineación oficial del equipo 'Ajaxpackers' en el partido 3 - 1 Fc Elliki Alineación oficial del equipo 'Fc Elliki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ajaxpackers Alineación oficial del equipo 'Ajaxpackers' en el partido 2 - 2 Fc Elliki Alineación oficial del equipo 'Fc Elliki' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,2 % 14,1 % 24,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ajaxpackers

Goles Goles

  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Ajaxpackers, atacant per l'esquerra al minut 42, va aprofitar el magnífic llançament de Pavlo Tychyna per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 123 Minuto 65 (Gol por la derecha): Passats 65 minuts, Pavlo Tychyna, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Ajaxpackers es posava per davant!
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Rinim Xhelili, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Ajaxpackers.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Etxauz Lartuondo va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Gian Carlo Del Vigna va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ajaxpackers va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Àngel Piqué, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Simone Varesi de Ajaxpackers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Fc Elliki

Goles Goles

  • 162 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Máni Steinarsson, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 52.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Sæþór Kristjónsson que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Jónbjörn Veturliðason va fer al minut 25 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Geir Halldórsson, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Elliki va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Zbigniew Brudnowski va desviar el xut final de Ivaylo Bakev després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 215 Minuto 76 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Jónbjörn Veturliðason va rebre molts aplaudiments. Al minut 76 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 253 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Zbigniew Brudnowski va fer una estirada espectacular al minut 90, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Geir Halldórsson.