Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727409611

Liga 727409611 Información oficial sobre el partido 727409611 en Hattrick

04.05.2024 18:15:00

FC Cunnersdorf Alineación oficial del equipo 'FC Cunnersdorf' en el partido 4 - 1 Leya_Taryn Alineación oficial del equipo 'Leya_Taryn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Cunnersdorf Alineación oficial del equipo 'FC Cunnersdorf' en el partido 3 - 0 Leya_Taryn Alineación oficial del equipo 'Leya_Taryn' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Cunnersdorf

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): David Francisco va donar a Cunnersdorf un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Cunnersdorf va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 23 Pietro Mandragallo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Cunnersdorf va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en David Francisco progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Cunnersdorf a 4 - 1. Josep Maria Bassachs va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, Harald Leitzmann gairebé va marcar per a Cunnersdorf des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gustaw Pinkosz al minut 49 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Rocco Meyerhöfer va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Leya_Taryn

Goles Goles

  • 163 Minuto 17 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 17 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Sybrand Croot.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 34 (Ocasión de falta): Lykle Helmes va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 34.
  • 216 Minuto 69 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Antonio Garrinaga va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 69, i va passar la pilota a Janne Murto, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ali Yüksel Necaip.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jonas Franz de Leya_Taryn va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.