Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727406929

Liga 727406929 Información oficial sobre el partido 727406929 en Hattrick

11.05.2024 18:15:00

SV Binblau Alineación oficial del equipo 'SV Binblau' en el partido 8 - 1 F.C. PartysanPippo Alineación oficial del equipo 'F.C. PartysanPippo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
SV Binblau Alineación oficial del equipo 'SV Binblau' en el partido 8 - 0 F.C. PartysanPippo Alineación oficial del equipo 'F.C. PartysanPippo' en el partido
Tiene un resultado normal 7.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV Binblau

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Binblau contenien la respiració mentre en Anestis Podaras s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Břetislav Mareš va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Amb 39 minuts jugats, en Andrea Prete va augmentar l'avantatge de Binblau a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): En Břetislav Mareš de Binblau va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Binblau va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Andrea Prete va poder fer el 5 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 108 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Jukka Setälä és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Silambarasan Shenoy perquè aconseguís el 6 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): El 7 - 1 va pujar al marcador quan Binblau va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Silambarasan Shenoy des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Binblau pel centre va donar un gran resultat: el gol de Aung Ko Myo Aung va posar el 8 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ibon Toledotxiki, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Aung Ko Myo Aung va estar a punt de sentenciar el partit al minut 90, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

F.C. PartysanPippo

Goles Goles

  • 151 Minuto 41 (Gol por el centro): PartysanPippo van mostrar una bona compenetració quan al minut 41 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Siegmund Schoenefelss va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Lauritz Kaltenbach quasi aconsegueix empatar per PartysanPippo al minut 34, però Walery Waśko va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Burkhart Gallera de PartysanPippo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.