Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727406925

Liga 727406925 Información oficial sobre el partido 727406925 en Hattrick

04.05.2024 18:15:00

FC Cabrespine Alineación oficial del equipo 'FC Cabrespine' en el partido 2 - 1 SV Binblau Alineación oficial del equipo 'SV Binblau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Cabrespine Alineación oficial del equipo 'FC Cabrespine' en el partido 6 - 1 SV Binblau Alineación oficial del equipo 'SV Binblau' en el partido
Es un cenizo 5.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Cabrespine

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Cabrespine contenien la respiració mentre en Jason Buttinger s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 13 gràcies a la jugada de Erik Lichtenwalde, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 24 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Jason Buttinger de Cabrespine no va ser gol per ben poc.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El Cabrespine ho intentava per la dreta per mitjà de Jason Buttinger, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 69 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 69 podia haver acabat en gol, però Walery Waśko va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Cabrespine van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Josef Fiebich, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 234 Minuto 80 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Erik Lichtenwalde va sortir molt desviat al minut 80.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Karim Hartdegen es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

SV Binblau

Goles Goles

  • 116 Minuto 11 (Gol evento especial rápido + pase): József Avarkeszi va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Jukka Setälä, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 10, en un 1 contra 1 amb el porter, però Samuel Da Silva va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Hüseyin Güzden des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 29 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Magnus Marx-Sachs va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Binblau va estar a punt d'empatar al 71 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Jukka Setälä que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.