Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727396895

Liga 727396895 Información oficial sobre el partido 727396895 en Hattrick

04.05.2024 18:30:00

FC Hackenbroich 2.0 Alineación oficial del equipo 'FC Hackenbroich 2.0' en el partido 1 - 1 FC Kleiner Mungg Alineación oficial del equipo 'FC Kleiner Mungg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Hackenbroich 2.0 Alineación oficial del equipo 'FC Hackenbroich 2.0' en el partido 3 - 1 FC Kleiner Mungg Alineación oficial del equipo 'FC Kleiner Mungg' en el partido
Tiene mala suerte 3.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Hackenbroich 2.0

Goles Goles

  • 112 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Hackenbroich s'esgargamellaven dempeus per esperonar Cai Schwichtenberg que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 85 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Hackenbroich va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Çağatay Bahadır Arıkuşu va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mathieu Kratz.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Philipp Bröer va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Emil Wiethoff del Hackenbroich ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 71 per blocar una centrada d'en Cai Schwichtenberg va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Hackenbroich.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Hackenbroich enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Philipp Bröer va estar a punt d'acabar en gol al minut 86, però el porter visitant Immanuel Birchler va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 74 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Arturo Simonetti s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

FC Kleiner Mungg

Goles Goles

  • 171 Minuto 72 (Gol por el centro): En Hektor Beltrami donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 72 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 4 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Thomas Mosteller va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Jan Gröbel. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Helmi Benbassat ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Kleiner va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Nico Lubbe va desviar el xut final de Igor Kneubuehl després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Charles-Antoine Agez va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 89, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Nico Lubbe va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Helmi Benbassat es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.