Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727395549

Liga 727395549 Información oficial sobre el partido 727395549 en Hattrick

20.04.2024 18:15:00

SC Hierhausen Alineación oficial del equipo 'SC Hierhausen' en el partido 4 - 1 Real Wörthersee Alineación oficial del equipo 'Real Wörthersee' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SC Hierhausen Alineación oficial del equipo 'SC Hierhausen' en el partido 1 - 1 Real Wörthersee Alineación oficial del equipo 'Real Wörthersee' en el partido
Tiene bastante suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,5 % 10,8 % 65,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SC Hierhausen

Goles Goles

  • 143 Minuto 27 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Hierhausen eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 27, Wilhelm Chojak va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.
  • 143 Minuto 37 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Hierhausen va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Stefano Iobbi, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 0.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Hierhausen va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Lukas Nagiller des de dins de l'àrea.
  • 115 Minuto 59 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Asger Mauerei de Hierhausen va fer un bon esprint per escapar-se de Dantis Drainakis i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 4 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Wilhelm Chojak va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Heribert Haberkern rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25, Heribert Haberkern arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 205 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de David Solar era fer passades de llarga distància. Al minut 64 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Lukas Nagiller però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): El Hierhausen va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 68, però en Lukas Nagiller va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Hierhausen sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Asger Mauerei, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 74 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Real Wörthersee

Goles Goles

  • 152 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Wörthersee va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Joachim Lossberg va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Erkmar Mai de Wörthersee amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joachim Lossberg.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Armin Poh de Wörthersee va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.