Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727395193

Liga 727395193 Información oficial sobre el partido 727395193 en Hattrick

20.04.2024 18:30:00

Matsue Alineación oficial del equipo 'Matsue' en el partido 2 - 2 BK De Sorte Egern Alineación oficial del equipo 'BK De Sorte Egern' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Matsue Alineación oficial del equipo 'Matsue' en el partido 3 - 0 BK De Sorte Egern Alineación oficial del equipo 'BK De Sorte Egern' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Matsue

Goles Goles

  • 123 Minuto 60 (Gol por la derecha): El jugador Jean-Guillaume Laviolette de Matsue, després de 60 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 113 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, Matsue aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Colin Aubineau va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 13 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Karim Bouaoua va superar els defenses rivals per velocitat al minut 13 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 220 Minuto 21 (Ocasión de falta): Al minut 21, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Matsue va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Tito Cermeño, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Darijo Tivadar una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Trenten Howard va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Matsue sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Darijo Tivadar, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 87 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

BK De Sorte Egern

Goles Goles

  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): El Sorte era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Dominick Ogg va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Sorte va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 79. Dominick Ogg va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Sorte van sortir al contraatac al minut 22, però Rickleff Trileta va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Tamás Pápay va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 31, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Edwin Vega va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Robert Migalski que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86 de partit, Tomé Jesus Teixeira quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.