Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727394251

Liga 727394251 Información oficial sobre el partido 727394251 en Hattrick

27.04.2024 18:30:00

Atlètic Club d'Ararat Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club d'Ararat' en el partido 3 - 3 FC Cuba-Libre 22 Alineación oficial del equipo 'FC Cuba-Libre 22' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlètic Club d'Ararat Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club d'Ararat' en el partido 3 - 0 FC Cuba-Libre 22 Alineación oficial del equipo 'FC Cuba-Libre 22' en el partido
Tiene un resultado normal 2.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Club d'Ararat

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Corria el minut 11 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Enzo Daniel Papa, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 137 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Hans Qvist la va convertir en gol amb un remat de cap en Enzo Daniel Papa tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 32 el marcador es va actualitzar: 2 - 0.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Vahe Vardanyan va incrementar l'avantatge de Atlètic amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després 郭 (Guo) 敬一 (Jingyi) de Atlètic va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En 郭 (Guo) 敬一 (Jingyi), entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El Atlètic ho intentava per la dreta per mitjà de 郭 (Guo) 敬一 (Jingyi), però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jan Gil al minut 57 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alessandro Gorni va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): En Hans Qvist, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

FC Cuba-Libre 22

Goles Goles

  • 186 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 2 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del FCCL. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Renzo Plankl va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 143 Minuto 83 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de FCCL eren letals, i Júlio Samuel Zacharias va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 2 entrant des de la dreta.
  • 143 Minuto 91 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de FCCL eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 91, Renzo Plankl va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): El FCCL va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 79, però en Renzo Plankl va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Steven Schmiedehaus de FCCL va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Jacek Życiński de FCCL va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.