Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727393083

Liga 727393083 Información oficial sobre el partido 727393083 en Hattrick

11.05.2024 18:30:00

Giovani Supposte Alineación oficial del equipo 'Giovani Supposte' en el partido 3 - 2 VALAHIA II Alineación oficial del equipo 'VALAHIA II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Giovani Supposte Alineación oficial del equipo 'Giovani Supposte' en el partido 3 - 0 VALAHIA II Alineación oficial del equipo 'VALAHIA II' en el partido
Tiene un resultado normal 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Giovani Supposte

Goles Goles

  • 114 Minuto 48 (Gol de penalti): Després de 48 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Supposte, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Anders Håkansson de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 111 Minuto 70 (Gol por el centro): Passat el minut 70 de joc, Ilario Gianangeli facilitava les coses al Supposte amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 124 Minuto 71 (Gol de penalti): Supposte va posar-se per davant 3 - 2 al minut 71, quan Anders Håkansson va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Ibrahim Sayyed Al-Hanthaly va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 33, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 el Supposte va posar setge sobre la defensa central visitant però en Ştefan Ţâmpu no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Supposte enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 64 per blocar una centrada d'en Anders Håkansson va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Supposte.
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, Sergio Stremmenos va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

VALAHIA II

Goles Goles

  • 186 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del VALAHIA. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Cristian Coccaro va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 186 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de VALAHIA va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Dennis Bross, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 29 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En László Palik, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): VALAHIA van sortir al contraatac amb encert al minut 36, però Cristian Coccaro no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.