Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727393074

Liga 727393074 Información oficial sobre el partido 727393074 en Hattrick

27.04.2024 18:30:00

Giovani Supposte Alineación oficial del equipo 'Giovani Supposte' en el partido 4 - 3 Petit Poucet Alineación oficial del equipo 'Petit Poucet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Giovani Supposte Alineación oficial del equipo 'Giovani Supposte' en el partido 1 - 2 Petit Poucet Alineación oficial del equipo 'Petit Poucet' en el partido
Tiene bastante suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,9 % 32,8 % 39,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Giovani Supposte

Goles Goles

  • 101 Minuto 25 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Ilario Gianangeli trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 137 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 42 en Sergio Stremmenos va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Ilario Gianangeli podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 2 va pujar al marcador.
  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Supposte una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Ştefan Ţâmpu, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 44.
  • 122 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 4 - 3. L'autor del gol per a Supposte va ser Sergio Stremmenos.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Supposte va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 73 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Tibor Mešťaník ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ibrahim Sayyed Al-Hanthaly de Supposte es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Sergio Stremmenos de Supposte va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Petit Poucet

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Poucet va ser finalitzada des de l'esquerra per Franck Eyenga al minut 6. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Deniz Özkutsal va aprofitar un error defensiu al minut 15, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Poucet.
  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Poucet va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 43. Petr Mikeš va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Poucet van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 35, però el xut de Gautier Yohanna des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, un refús desafortunat de Paul Stinstone, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Deniz Özkutsal no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Poucet va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 62, quan Gilles Aboubakar va quedar-se sol davant el porter Paul Stinstone, però aquest va poder aturar el xut.