Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727387951

Liga 727387951 Información oficial sobre el partido 727387951 en Hattrick

04.05.2024 18:30:00

Italian Sirio Alineación oficial del equipo 'Italian Sirio' en el partido 4 - 0 Ctrl Alt Canc Alineación oficial del equipo 'Ctrl Alt Canc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Italian Sirio Alineación oficial del equipo 'Italian Sirio' en el partido 2 - 1 Ctrl Alt Canc Alineación oficial del equipo 'Ctrl Alt Canc' en el partido
Tiene suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,0 % 1,9 % 15,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Italian Sirio

Goles Goles

  • 135 Minuto 39 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Victorino Gamarra va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 0. L'experiència és un grau!
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71, Italian va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Pirmin Näscher, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 77 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Italian. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Antoine Dubuisson xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Antoine Dubuisson, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Italian, l'equip va recuperar la pilota al minut 8 i va contraatacar. En Victorino Gamarra va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Victorino Gamarra del Italian ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El Italian ho intentava per la dreta per mitjà de Gabriel Thürlemann, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Chantrea Ngo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 52, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Varin Kong de Italian amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Ctrl Alt Canc

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Martin Boulehien de Ctrl, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 6, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 7, quan en Lê Minh Chiến va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Ctrl Maximilian Douglas quasi marca al minut 20 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Stefano Granato l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Stefano Granato que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Ngô Thành Long va marcar al minut 37 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 262 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Lê Minh Chiến per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 62, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.