Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727381159

Liga 727381159 Información oficial sobre el partido 727381159 en Hattrick

20.04.2024 18:30:00

Has Hakiki Turhal Spor Alineación oficial del equipo 'Has Hakiki Turhal Spor' en el partido 3 - 5 Fabletown United Alineación oficial del equipo 'Fabletown United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Has Hakiki Turhal Spor Alineación oficial del equipo 'Has Hakiki Turhal Spor' en el partido 3 - 5 Fabletown United Alineación oficial del equipo 'Fabletown United' en el partido
Tiene un resultado normal 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,7 % 4,8 % 75,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Has Hakiki Turhal Spor

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Ngouri Ka va donar a HHTS un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Passats 27 minuts, Romualdo Roca, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. HHTS es posava per davant!
  • 101 Minuto 91 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Romain Herther, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 3 - 5 per a HHTS.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): Antonio Falconio quasi marca en una jugada assajada de córner que Romualdo Roca havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Fabletown United

Goles Goles

  • 163 Minuto 26 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 26 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Fidel Cázarez.
  • 163 Minuto 29 (Gol por la derecha): El jugador visitant John Paul Bruno va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 29 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del HHTS. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Fidel Cázarez la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Fabletown es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 3 arribava al minut 68.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, els visitants es van col·locar 2 - 4 per sobre quan Mitch Pauls va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al minut 90, Fabletown va augmentar el seu avantatge a 2 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Terry Davis, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 81 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Mitch Pauls va marxar de Ortlieb Rufin en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Fabletown van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.