Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727380689

Liga 727380689 Información oficial sobre el partido 727380689 en Hattrick

11.05.2024 18:30:00

Altletico de Colonia Alineación oficial del equipo 'Altletico de Colonia' en el partido 3 - 3 Parpo Alineación oficial del equipo 'Parpo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Altletico de Colonia Alineación oficial del equipo 'Altletico de Colonia' en el partido 6 - 3 Parpo Alineación oficial del equipo 'Parpo' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,4 % 2,7 % 16,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Altletico de Colonia

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Bastian Pirch ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Altletico es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar François Wiegel, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Altletico se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 32.
  • 112 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77, Thorben Boockhoff va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Daniel Törnroos al minut 5 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Bastian Pirch va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pierre-André Carayon va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, François Wiegel de Altletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Parpo

Goles Goles

  • 164 Minuto 19 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Juha Nyyssönen va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 162 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Tommi Syngelmä va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 47.
  • 115 Minuto 61 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 61 minuts de joc, Anssi Kurvinen, corrent com un esperitat, superà primer Per Lundhborg per velocitat, i després el porter posant el 2 - 3 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): En Kaapro Pääkkö va encarar al porter al 4, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Kaapro Pääkkö després de 66 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ulf Peisser-Konetzny va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 71 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Taisto Halonen s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tapio Mäkitalo de Parpo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.