Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727380633

Liga 727380633 Información oficial sobre el partido 727380633 en Hattrick

11.05.2024 18:30:00

Coviraptor Alineación oficial del equipo 'Coviraptor' en el partido 4 - 3 Esparragal CF Alineación oficial del equipo 'Esparragal CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Coviraptor Alineación oficial del equipo 'Coviraptor' en el partido 7 - 1 Esparragal CF Alineación oficial del equipo 'Esparragal CF' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coviraptor

Goles Goles

  • 102 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Armando Ignacio Yazbik de Coviraptor va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 114 Minuto 49 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 49. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Santiago Villarroel va empatar el partit, 2 - 2, sense complicar-se la vida.
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Passats 78 minuts, Pedro Hamilton, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Coviraptor es posava per davant!
  • 120 Minuto 81 (Gol de falta): Coviraptor va agafar avantatge al minut 81 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Santiago Villarroel fent així el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Coviraptor enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Pablo Gabriel Zanabria, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 2, Pablo Gabriel Zanabria de Coviraptor va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 8, Santiago Villarroel de Coviraptor va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Esparragal CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Esparragal prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Neculai Leca.
  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Pedro César Mainez la va rematar Hélder Ozores amb una magnífica volea que va fer pujar per a Esparragal el 0 - 2.
  • 161 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 en Hélder Ozores va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tomás Caspe de Esparragal es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.