Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727380419

Liga 727380419 Información oficial sobre el partido 727380419 en Hattrick

27.04.2024 18:30:00

Cukier Alineación oficial del equipo 'Cukier' en el partido 3 - 1 Esparragal CF Alineación oficial del equipo 'Esparragal CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cukier Alineación oficial del equipo 'Cukier' en el partido 0 - 3 Esparragal CF Alineación oficial del equipo 'Esparragal CF' en el partido
Tiene bastante suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cukier

Goles Goles

  • 123 Minuto 50 (Gol por la derecha): Corria el minut 50 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Grzegorz Żytkowiak, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): Amb 59 minuts jugats, en Grzegorz Żytkowiak va augmentar l'avantatge de Cukier a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Cukier eren letals, i Joel Truman va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26, Joel Truman arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Cukier va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Günther Kusch, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cukier va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Juan Guillermo Echeverry va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cukier va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Lesław Dąbrowski, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Guillermo Echeverry.

Esparragal CF

Goles Goles

  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): Esparragal van mostrar una bona compenetració quan al minut 75 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Pedro César Mainez va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Esparragal va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 18, quan Tomás Caspe va quedar-se sol davant el porter Håkan Persson, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, un refús desafortunat de Håkan Persson, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Abuzer Akbaş no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Maxim Pop ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.