Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727380417

Liga 727380417 Información oficial sobre el partido 727380417 en Hattrick

27.04.2024 18:30:00

KKS Ira Poznań Alineación oficial del equipo 'KKS Ira Poznań' en el partido 5 - 2 Coviraptor Alineación oficial del equipo 'Coviraptor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
KKS Ira Poznań Alineación oficial del equipo 'KKS Ira Poznań' en el partido 8 - 0 Coviraptor Alineación oficial del equipo 'Coviraptor' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KKS Ira Poznań

Goles Goles

  • 111 Minuto 25 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 25, Paweł Piecuch de Poznań empatava el partit: 1 - 1.
  • 112 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38, Paweł Piecuch va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 121 Minuto 49 (Gol por el centro): Poznań va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 49 Piotr Dłubacz va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51, Poznań va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Roman Kandora, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Roman Kandora va aprofitar per marcar el 5 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Poznań va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Roman Kandora va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alberto González.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Al minut 48 es va veure una gran oportunitat per a Poznań per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Paweł Piecuch, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): En Piotr Dłubacz, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Coviraptor

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): Al minut 15 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Pedro Hamilton que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 106 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Ramiro Til sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 34 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 2 al marcador.