Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727379152

Liga 727379152 Información oficial sobre el partido 727379152 en Hattrick

20.04.2024 18:30:00

Deportivo Tucán Alineación oficial del equipo 'Deportivo Tucán' en el partido 4 - 0 Trinacria Football Team Alineación oficial del equipo 'Trinacria Football Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Deportivo Tucán Alineación oficial del equipo 'Deportivo Tucán' en el partido 5 - 0 Trinacria Football Team Alineación oficial del equipo 'Trinacria Football Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Tucán

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Deportivo va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 36 Andro Glavočević va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Deportivo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Cornelio Cáceres progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Deportivo van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 0 mitjançant en Darío Padrino.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Deportivo va obtenir un penal al minut 89, que va llançar a la perfecció Yohan Meissonnier. 4 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 28 (Ocasión de falta): En Yohan Meissonnier es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Deportivo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 32 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Andro Glavočević ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Passaven 59 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Cornelio Cáceres va rematar alt.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Cornelio Cáceres es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Deportivo a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Darío Padrino va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tjøstel Bolme de Deportivo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Trinacria Football Team

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Trinacria Nicola Sarchiapone quasi marca al minut 21 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Luigi Massimo Musini l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Amedeo Ercolini va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Trinacria que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Teutan Ganiu de Trinacria va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Romeo Caruana de Trinacria va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.