Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727377852

Liga 727377852 Información oficial sobre el partido 727377852 en Hattrick

04.05.2024 18:30:00

Rapid Snails Alineación oficial del equipo 'Rapid Snails' en el partido 3 - 2 The Jalapeños Alineación oficial del equipo 'The Jalapeños' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Rapid Snails Alineación oficial del equipo 'Rapid Snails' en el partido 4 - 0 The Jalapeños Alineación oficial del equipo 'The Jalapeños' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapid Snails

Goles Goles

  • 113 Minuto 17 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al RS una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Dionisios Polymeris, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 17.
  • 123 Minuto 47 (Gol por la derecha): RS s'avançava al marcador al minut 47, després d'un rebot que va caçar en Yiorgos Tselekis per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): RS, atacant per l'esquerra al minut 72, va aprofitar el magnífic llançament de Vassilis Papadakos per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Stathis Gagkidis va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): RS per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 24, quan Yiorgos Tselekis va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27 es va veure una gran oportunitat per a RS per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Dionisios Polymeris, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Passaven 50 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Nakis Afroudakis va rematar alt.
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 55 per blocar una centrada d'en Avraam Likouriotis va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de RS.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Charis Chasiotis va estar a punt d'avançar els locals al minut 70 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

The Jalapeños

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): Al minut 9 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Isaac Guzmán que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 143 Minuto 51 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Jalapeños eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 51, Reint Kraaijkamp va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Reint Kraaijkamp, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 23 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Didier Lescop de Jalapeños amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.