Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727377677

Liga 727377677 Información oficial sobre el partido 727377677 en Hattrick

27.04.2024 18:30:00

Fanatische-Fulda-Forellen Alineación oficial del equipo 'Fanatische-Fulda-Forellen' en el partido 1 - 0 The Waspexians Alineación oficial del equipo 'The Waspexians' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fanatische-Fulda-Forellen Alineación oficial del equipo 'Fanatische-Fulda-Forellen' en el partido 2 - 1 The Waspexians Alineación oficial del equipo 'The Waspexians' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,5 % 35,0 % 28,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fanatische-Fulda-Forellen

Goles Goles

  • 116 Minuto 84 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Jürgen Komorna sempre és una garantia. Al minut 84, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Xaver Fieglmüller marcar el 1 - 0 per al Fanatische-Fulda-Fo.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Arthur Mühlestein va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

The Waspexians

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 18 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Al McEwen va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 18, i va passar la pilota a Elmar Kürzdörfer, però aquest no va encertar a marcar.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Marco Sarstedt ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 207 Minuto 27 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Waspexians va ser a punt de marcar al minut 27, quan el seu jugador Al McEwen va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Waspexians va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 61, quan Jürgen Peinbauer va quedar-se sol davant el porter Luis Kalk, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): En Noa Shannon va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, un refús desafortunat de Luis Kalk, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Elmar Kürzdörfer no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.