Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727374528

Liga 727374528 Información oficial sobre el partido 727374528 en Hattrick

04.05.2024 18:15:00

TV Oberflockenbach Alineación oficial del equipo 'TV Oberflockenbach' en el partido 1 - 4 Fc Rapid Bayern Alineación oficial del equipo 'Fc Rapid Bayern' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TV Oberflockenbach Alineación oficial del equipo 'TV Oberflockenbach' en el partido 3 - 1 Fc Rapid Bayern Alineación oficial del equipo 'Fc Rapid Bayern' en el partido
Tiene mala suerte 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,2 % 0,4 % 8,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TV Oberflockenbach

Goles Goles

  • 102 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Raimond Bischopf de Oberflockenbach va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Després de 19 minuts, Ludwig Haefele va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Stefan Odendorf.

Fc Rapid Bayern

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ville Syvänen que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Bayern.
  • 180 Minuto 35 (Gol de falta): Chris Dorn va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a Bayern gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 76 de partit va donar a Bayern l'avantatge per 1 - 3. Chris Dorn en va ser l'anotador.
  • 184 Minuto 82 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Bayern per augmentar la diferència al marcador a 1 - 4 al minut 82. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Chris Dorn. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alexander Filzek va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.