Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727373398

Liga 727373398 Información oficial sobre el partido 727373398 en Hattrick

11.05.2024 18:30:00

CPD Trelales 2nds Alineación oficial del equipo 'CPD Trelales 2nds' en el partido 5 - 3 CashForTrash Jubilee Tremonians Alineación oficial del equipo 'CashForTrash Jubilee Tremonians' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
CPD Trelales 2nds Alineación oficial del equipo 'CPD Trelales 2nds' en el partido 6 - 4 CashForTrash Jubilee Tremonians Alineación oficial del equipo 'CashForTrash Jubilee Tremonians' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,1 % 21,6 % 26,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CPD Trelales 2nds

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ryan Phillips ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Trelales es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Trelales va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 27 Peter John va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 els aficionats van embogir quan en Jorge Arce va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Trelales.
  • 123 Minuto 58 (Gol por la derecha): Corria el minut 58 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Wynn Benjamin, que va posar el 4 - 3 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): El 5 - 3 va pujar al marcador quan Trelales va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ryan Phillips des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 10 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Jorge Arce va fer al minut 10 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Anton Busel, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 289 Minuto 16 (Ocasión evento especial): En Anton Busel, al minut 16 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Remigius Öttl el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Trelales per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 49, quan Darren Keady va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El jugador local Darren Keady per poc que no incrementa el marcador al minut 69. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Immanuel Wiederin va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

CashForTrash Jubilee Tremonians

Goles Goles

  • 163 Minuto 12 (Gol por la derecha): El jugador visitant Falko Flieger va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 12 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ruprecht Pilhofer, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 163 Minuto 42 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 42. L'anotador per CashForTrash va ser Remigius Öttl, que així va deixar el marcador en 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del CashForTrash que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ruprecht Pilhofer, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.