Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727370360

Liga 727370360 Información oficial sobre el partido 727370360 en Hattrick

27.04.2024 18:30:00

Mario & The Gang Alineación oficial del equipo 'Mario & The Gang' en el partido 5 - 4 1.FC Goldberg 4 Alineación oficial del equipo '1.FC Goldberg 4' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mario & The Gang Alineación oficial del equipo 'Mario & The Gang' en el partido 3 - 0 1.FC Goldberg 4 Alineación oficial del equipo '1.FC Goldberg 4' en el partido
Tiene suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mario & The Gang

Goles Goles

  • 101 Minuto 37 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Frank Reijn, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Gang.
  • 116 Minuto 55 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 55 minuts quan Eugène Mashata va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Frank Reijn, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 3.
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Eugène Mashata va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Gang empatava el partit, 3 a 3, al minut 79.
  • 123 Minuto 86 (Gol por la derecha): Gang s'avançava al marcador al minut 86, després d'un rebot que va caçar en Joel Muamba per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 116 Minuto 87 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 87, en Roger Samutondi del Gang va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Eugène Mashata que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jirès Kikangala va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Mario Packmohr va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Joel Muamba va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 32, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 203 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Gang va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Eugène Mashata va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Mario Packmohr va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 211 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59 el Gang va posar setge sobre la defensa central visitant però en Arnold Tumanomo no va estar gens encertat.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Makese Nyongani! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

1.FC Goldberg 4

Goles Goles

  • 143 Minuto 25 (Gol de contra por la derecha): Maximilian Pinkepank va marcar al minut 25 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.
  • 140 Minuto 33 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de FCG el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Albert Metcalfe va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Mikaël Lubert va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 38, i va fer pujar el 1 - 3 per a FCG.
  • 141 Minuto 89 (Gol de contra por el centro): FCG va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 89, quan Axel Wahrendorf, sol dins l'àrea, va aconseguir el 5 - 4.