Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727367016

Liga 727367016 Información oficial sobre el partido 727367016 en Hattrick

27.04.2024 18:30:00

Sunshine_Team Alineación oficial del equipo 'Sunshine_Team' en el partido 2 - 2 SV Basti II Alineación oficial del equipo 'SV Basti II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Sunshine_Team Alineación oficial del equipo 'Sunshine_Team' en el partido 2 - 3 SV Basti II Alineación oficial del equipo 'SV Basti II' en el partido
Tiene un resultado normal 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,2 % 12,4 % 63,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sunshine_Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Joshua Terry va donar a Sunshine_Team un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 111 Minuto 77 (Gol por el centro): Jan Foltyn s'emportà una gran ovació del públic local al minut 77, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Sunshine_Team va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Feliciano D'Abate en un 1 contra 1 amb el porter Olgierd Satława, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Alex Delli Santi del Sunshine_Team ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Hubertas Sabas va estar a punt d'avançar els locals al minut 71 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joshua Terry de Sunshine_Team es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.

SV Basti II

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Conrrado Teran, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 173 Minuto 75 (Gol por la derecha): El jugador de Basti Conrrado Teran va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 75 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Abílio Rodrigues Coutinho va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 17, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jacint Trullà va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 236 Minuto 24 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Szilárd Fábián va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 24 de joc.
  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 27 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Rauf El-Shareef va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Conrrado Teran quasi aconsegueix empatar per Basti al minut 28, però Jacint Trullà va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32 Conrrado Teran va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Jacint Trullà va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Abílio Rodrigues Coutinho quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.