Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727366486

Liga 727366486 Información oficial sobre el partido 727366486 en Hattrick

11.05.2024 18:30:00

Cassovia C.F. Alineación oficial del equipo 'Cassovia C.F.' en el partido 5 - 2 Celtic Goschito Alineación oficial del equipo 'Celtic Goschito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Cassovia C.F. Alineación oficial del equipo 'Cassovia C.F.' en el partido 7 - 0 Celtic Goschito Alineación oficial del equipo 'Celtic Goschito' en el partido
Tiene mala suerte 6.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cassovia C.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 41, Álvaro Párraga va pentinar un córner cap al segon pal que Raffaello Petriello va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Raffaello Petriello de Cassovia aconseguir un gol al minut 42 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): En Alexey Sumenkov va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): En Alexey Sumenkov de Cassovia va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Dimo Platikanov es va introduir dins la defensa central al minut 59, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Álvaro Párraga quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, Alexey Sumenkov gairebé va marcar per a Cassovia des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Celtic Goschito

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Goschito va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 18. Mihai Ispas va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 153 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al minut 60, Géraud Hofkens va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Goschito en aconseguir el 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner peinado): Salvatore Pirani hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Pedro de la Venta havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Bronisław Łopuch va marcar al minut 13 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 252 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Goschito va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 57, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Bronisław Łopuch.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ermand Zifla de Goschito va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Florian Hassan es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74 del partit, Florian Hassan de l'equip Goschito, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.