Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727364515

Liga 727364515 Información oficial sobre el partido 727364515 en Hattrick

13.04.2024 18:00:00

FC Weser Doppelbock Alineación oficial del equipo 'FC Weser Doppelbock' en el partido 0 - 9 VfB Germania Alineación oficial del equipo 'VfB Germania' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
FC Weser Doppelbock Alineación oficial del equipo 'FC Weser Doppelbock' en el partido 0 - 8 VfB Germania Alineación oficial del equipo 'VfB Germania' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Weser Doppelbock

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kepa Gaiztarro de Doppelbock la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

VfB Germania

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jonas Druckenthaner, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 36 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Germania. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Aleksander Kwak xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, Söncke Gültlingen va augmentar l'avantatge de Germania a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 42 de partit va donar a Germania l'avantatge per 0 - 4. Miguel Oliván en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al minut 48, Germania va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Aleksander Kwak, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Ilya Roslavtsev va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 6 per als visitants.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, un xut de Edgar Brekveld des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 7 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 85, Germania va augmentar el seu avantatge a 0 - 8, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Edmund Puczyński.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al 90 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Germania augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Aleksander Kwak es rifés el porter i marqués el 0 - 9.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Edmund Puczyński que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Oliván de Germania amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.