Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727363490

Liga 727363490 Información oficial sobre el partido 727363490 en Hattrick

04.05.2024 18:00:00

SC FR Alineación oficial del equipo 'SC FR' en el partido 3 - 3 SGH Kyritz Alineación oficial del equipo 'SGH Kyritz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
SC FR Alineación oficial del equipo 'SC FR' en el partido 3 - 2 SGH Kyritz Alineación oficial del equipo 'SGH Kyritz' en el partido
Tiene un resultado normal 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,9 % 23,5 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SC FR

Goles Goles

  • 102 Minuto 58 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de SCF van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Samir Mikati en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 114 Minuto 72 (Gol de penalti): Al minut 72, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Peter Pavel Cestnik no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 2 - 2.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del SCF van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Dietrich Stelzle va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Nick Kuckenburg va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de SCF se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Simon Breidenbach de SCF va intentar batre la porteria rival al minut 38 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Peter Pavel Cestnik va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 42, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 el SCF va posar setge sobre la defensa central visitant però en Haniel Cruz Neto no va estar gens encertat.

SGH Kyritz

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Olaf Killiches va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 43 de partit va donar a Kyritz l'avantatge per 0 - 2. David Berghus en va ser l'anotador.
  • 171 Minuto 79 (Gol por el centro): En Alex Tranchese donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 79 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Christoph Dellitsch va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 82. En Nathan Elias Lening va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Heinar Haeusler de Kyritz es va guanyar la targeta groga merescudament.