Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727362696

Liga 727362696 Información oficial sobre el partido 727362696 en Hattrick

11.05.2024 18:30:00

C.S.G.D.Interpelados Alineación oficial del equipo 'C.S.G.D.Interpelados' en el partido 2 - 2 Red Bullies Alineación oficial del equipo 'Red Bullies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.S.G.D.Interpelados Alineación oficial del equipo 'C.S.G.D.Interpelados' en el partido 3 - 0 Red Bullies Alineación oficial del equipo 'Red Bullies' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.S.G.D.Interpelados

Goles Goles

  • 106 Minuto 70 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Fabrizio Di Giuseppe sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 70 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 2 al marcador.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Martin Bajusz va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de C.S.G.D.Interpelado, Leocadio Soares, que va marcar, sense saber com, el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Vince Machielsen del C.S.G.D.Interpelado ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juan Luis Daniel va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Luis Miguel Tito va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Martin Bajusz va estar a punt d'avançar els locals al minut 37 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Sebastião Rosa Paiva va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de C.S.G.D.Interpelado se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): C.S.G.D.Interpelado va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 59 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Álvaro Véliz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 201 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Hernán Napolitano no va entrar per centímetres.
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, Fabrizio Di Giuseppe va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): Álvaro Véliz quasi marca en una jugada assajada de córner que Vince Machielsen havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Fabrizio Di Giuseppe! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Red Bullies

Goles Goles

  • 143 Minuto 61 (Gol de contra por la derecha): El jugador Tomi Pashtriku de Bullies es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Supun Ranaweera va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nikola Tendzherov es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.