Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727362583

Liga 727362583 Información oficial sobre el partido 727362583 en Hattrick

11.05.2024 18:30:00

Sturzbach e.V. Alineación oficial del equipo 'Sturzbach e.V.' en el partido 1 - 2 Pepoulus legends Alineación oficial del equipo 'Pepoulus legends' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sturzbach e.V. Alineación oficial del equipo 'Sturzbach e.V.' en el partido 2 - 0 Pepoulus legends Alineación oficial del equipo 'Pepoulus legends' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sturzbach e.V.

Goles Goles

  • 115 Minuto 20 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Marc-Henri Plunian no va poder aturar David Rosić de Sturzbach, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 20 el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Victor Ghimpu va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 213 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 50 minuts, en Espen Hemmingsen no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Pepoulus legends

Goles Goles

  • 142 Minuto 22 (Gol de contra por la izquierda): Arvid Breunese va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Pepoulus i marcant el 1 - 1.
  • 143 Minuto 48 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Pepoulus eren letals, i Ernst Kottise va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Gerhart Oldesloe va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 2 de joc.
  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Al minut 5 de partit, Matthew Watkins quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): En Marcell Schöfberger va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Julián Bassa. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stanisław Goliński de Pepoulus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jędrzej Lisiecki de Pepoulus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.